Värden är globala. Värderingar är lokala.

Vi är Properate, ditt lokala värderingsinstitut.

Fastighetsvärdering i Hudiksvall

Hudiksvall är en liten stad med ett rikt kulturliv. Med utgångspunkt i Hudiksvall värderar Properate fastigheter i hela Gävleborgs län. 

 

Vackert vid kusten och praktiskt intill E4:an ligger Hudiksvall. I över hundra år har människor pratat om Glada Hudik när de pratat om Hudiksvall – de som bor där gör det fortfarande. Hela Gävleborg har ett levande konst- och kulturliv där gamla traditioner möter nya impulser. Bland annat med Hälsingegårdarna som Sveriges senaste världsarv och Glada Hudik-teatern i just Hudiksvall. Även näringslivet genomsyras av den speciella Glada Hudik-andan, med ett välmående näringsliv, nytänkande och kreativitet. Teknik, industri och kultur är starka branscher.   

Properate kan värdera alla typer av fastigheter, kommersiella såväl som privata. I Gävleborg är det Ludvig Bennetoft som är VD och Marknadsansvarig. Kontakta gärna oss direkt eller boka ett förutsättningslöst möte med Properate.

Lokal kontakt i Hudiksvall

0650-995 00norra@properate.se

Ludvig Bennetoft, VD och Marknadsansvarig

010-498 47 83 | ludvig.bennetoft@properate.se

Vi värderar fastigheter i Hudiksvall

I Hudiksvall med omnejd utför fastighetsvärderare Peder Lindblom och Auktoriserad fastighetsvärderare Malin Åhman värdering av följande fastigheter: 

 

  • Flerbostadshus
  • Industrifastigheter
  • Hotell och restaurang
  • Specialfastighet
  • Markvärdering
  • Privat bostad
  • Skogs- och jordbruksfastigheter
  • Förhandsvärdering av alla typer av fastigheter
  • Indikativt värde och värdeintyg för alla typer av fastigheter.
Peder Lindblom

Peder Lindblom

Civilingenjör och Fastighetsvärderare

Malin Åhman

Malin Åhman

Auktoriserad fastighetsvärderare

Värdet av gott lokalsinne.

Vi har specialiserat oss på Mälardalen och Norrlandskusten, där finns det få som kan matcha vårt lokalsinne. I praktiken gör vi korrekta värderingar av fastigheter över hela Sverige. Dels med hjälp av de verktyg och databaser som vi har tillgång till men också genom samverkan.

Värdet av auktoriserade medarbetare.

Alla uppdrag som Properate utför granskas alltid av en, av Samhällsbyggarna auktoriserad fastighetsvärderare. Vi har dessutom mångårig erfarenhet av värderingar, besiktningar och rådgivning. Det innebär att du alltid kan känna dig trygg med vår kompetens.

Värdet av tempo och effektivitet.

Att snabbt och precist utföra våra uppdrag ligger i vår kärna: Properate betyder faktiskt ”gå på, skynda på” och den innebörden gör vi skäl för. Våra uppdragsgivare har ofta ett begränsat tidsfönster eller en deadline och det måste vi beakta, noggrannheten får emellertid aldrig äventyras.